Újság!
Betöltés...

Izgalmas színek, formák, anyagok a Construma Kert kiállításról

Izgalmas színekkel és anyagokkal is találkoztam a Construma Kert C-pavilonjában. Érdemes rájuk odafigyelni, mert a jövőben meghatározó elemei lehetnek kertjeinknek vagy épp otthonainknak.



Először a színek összeállításaira lettem figyelmes. A tavasz színei olyan bársonyos összeállításokban jelentek meg, ami igazán figyelemre méltó és szerintem érdemes a képekből válogatni. Nem a megszokott árnyalatokat és színpárosításokat láthatjuk az ágyásokban és azt hiszem egy ilyen kert rendezvénynek ez is a célja kell legyen, hogy tágítsa a kertészkedni szerető közönség növény felhasználásról kialakult elképzelését.




 




Majd láttam izgalmas anyagokat, köztük a corten acélt, ami már igen régóta egy trendi és látványos anyag a kertek kialakításában. Mielőtt bárki azt gondolná, hogy ez egy durva felület, ki kell ábrándítsam. Fantasztikusan, elegáns és kellemes tapintású. A felhasználási lehetőségei pedig határtalanok egy kert megformálása során.






Másik izgalmas anyag inkább egy könnyű szerkezet volt, amit bárki, bármikor otthon összeállíthat magának és készen is van a házi zöldfala. 



Ha valakinek ez túl kicsi lenne, akkor hatalmas falakhoz, sőt tetőkhöz is találhatott itt megoldást.





















Végül pedig a türelmetlen kertszeretőknek, gyors megoldásként a mobil borostyán kerítést tudom javasolni bármikor.




A szerző: Borbás Ágnes

A Dekor&Mentha blog elindítója, a Dekor&Mentha Shop megalkotója is vagyok. Írásaim mindenkinek szólnak, akinek fontos a szépség, aki szerint a szép része a kert, akár virágoskert, akár ehető kert.

Zöldségmagok, fűszermagok, virágmagok, virághagymák, kerti eszközök, kerti kiegészítők egyaránt megtalálhatók a Dekor&Mentha Shop kínálatában. Napi és ünnepi ötletekkel, meglepetésekkel, saját kertek versenyeivel szeretnék kedvében járni látogatóimnak, kertépítő társaimnak.

0 megjegyzés :