Újság!
Betöltés...

Egy kert elegánsan és fehéren

Amikor egy mindennapokban használható, de mégis elegáns kertről ábrándozunk, akkor ez a kert nyugodtan lehet az ötletelésünk kiinduló alapja.


Egy hely, ahol az örökzöldek, a szürke-fehér kiegészítők és a fehér virágos növények adják meg a kert alapját. Érdekes módon, akár egy fehér-romantikus kert hangulatát ébreszti fel bennünk, ahol a kertbe beköltöztetett növények színharmóniája tökéletes összhangban áll az ott található bútorokkal, kiegészítőkkel.

Ha egy elegáns és letisztult kert a vágyunk, akkor mindenképp ilyen színekhez és formákhoz nyúljunk. Szerencsére ez a kert egy jó példa arra, hogy ebben az esetben sem kell kifelejtenünk a virágokat a kertből. Sőt, rengeteg lehetőség áll rendelkezésünkre, ha a fehér, az ezüst vagy épp a világos zöld szirmok és levél mintázatokra szeretnénk építeni kertünk ágyásait.





 


Képek Forrás: Claus Dalby

A szerző: Borbás Ágnes

A Dekor&Mentha blog elindítója, a Dekor&Mentha Shop megalkotója is vagyok. Írásaim mindenkinek szólnak, akinek fontos a szépség, aki szerint a szép része a kert, akár virágoskert, akár ehető kert.

Zöldségmagok, fűszermagok, virágmagok, virághagymák, kerti eszközök, kerti kiegészítők egyaránt megtalálhatók a Dekor&Mentha Shop kínálatában. Napi és ünnepi ötletekkel, meglepetésekkel, saját kertek versenyeivel szeretnék kedvében járni látogatóimnak, kertépítő társaimnak.

0 megjegyzés :