Újság!
Betöltés...

Botanikai illusztrációkat karácsonyra!

Talán nem ez a legegyszerűbb karácsonyi ajándékötlet, de mindenképp személyes és egyedi. 


 A botanikai illusztrációk megjelenése a lakások dekorálásában mindenképp szívet melengető látvány. Ezért, ha valakinek már pusztán a virágok látványa is örömet okoz, akkor úgy gondolom, hogy egy különleges sorozat kinyomtatásával és bekeretezésével olyan kincset adunk át, ami örök emlék marad a számára.

A botanicus.org egy különleges oldal, ahol digitalizált formában találni a botanikai témájú írásokat INGYEN!
Közöttük például a Köhler Gyógynövények című kötetét.

A képeket a bal oldali görgő (Pages) Plate feliratra csúsztatásával, majd kattintásával találhatjuk meg. A rajzok minősége nagyon szép, ezért színes nyomtatással profi minőséget érhetünk el. 
Teljes könyvet a Download felirattal tudod lementeni, ami után már csak ki kell másolni a számodra szimpatikus képeket (85.oldal után) és egy nyomtató, vagy (színes nyomtató híján) egy fénymásoló cég segítségével kinyomtatni. 

Akár egész falat is beboríthatunk ilyen témájú képekkel és nem lesz sok a látvány. Sőt, ez az a fajta képdekorálás, ami nagy mennyiségben mutat igazán jól. Innentől kezdve pedig már nincs visszaút a botanikai illusztrációk rajongóinak.

Néhány kép a könyvből!




Ötletek a felhasználásra


Forrás

A szerző: Borbás Ágnes

A Dekor&Mentha blog elindítója, a Dekor&Mentha Shop megalkotója is vagyok. Írásaim mindenkinek szólnak, akinek fontos a szépség, aki szerint a szép része a kert, akár virágoskert, akár ehető kert.

Zöldségmagok, fűszermagok, virágmagok, virághagymák, kerti eszközök, kerti kiegészítők egyaránt megtalálhatók a Dekor&Mentha Shop kínálatában. Napi és ünnepi ötletekkel, meglepetésekkel, saját kertek versenyeivel szeretnék kedvében járni látogatóimnak, kertépítő társaimnak.

0 megjegyzés :