Újság!
Betöltés...

Kerti páros - Avagy fészerek kettesben

Költözni nem egyszerű mulatság, főként ha a család még a kerti fészert is lapra szerelve szállítja magával. Ezért a most következő nem mindennapi pár, aki háromszori költözése során háromszor szerelte szét illetve össze hobbikunyhóját olyan menedéket alkotott belőle, ahová jó lehet elmenekülni a mindennapok során. 


Ha blogomon kerti fészerek bemutatására kerül sor, akkor azokban mindig találni valami különlegeset. Mert egy ilyen kerti épület készülhet újrahasznosított anyagokból, vagy állhat egy nagyváros közepén, de bekukkanthattunk már egy építész házaspár fészerébe is.

Ám a most következő kerti építményekben nem csak az a különleges, hogy tulajdonosaikkal együtt költöztek az elmúlt évek során, hanem az is, hogy párban állnak a kert hátsó részében, némi színkülönbséggel. Mert ahogy a házaspár egyik tagjának is szüksége van egy külön élettere a munkájához, vagy a hobbijához, úgy a másik félnek is szüksége lehet egy hasonlóra.

Elmondható, hogy mindkét építményben minden részlet és sarok tökéletes praktikussággal és stílusérzékkel lett kialakítva. Ilyen például az ajtóra szerelt vasaló asztalka, a falra felakasztott komplett takarító és szerszámkészlet illetve az akasztók és falra szerelt kosarak sora, amelyek mind - mind azt sugallják, hogy ez egy használatra született helyiség. 

Gyertek és nézzetek körül, hogy milyen az ízig - vérig alkotásra váró kerti fészer.













 
 Most pedig következzen a férj rezidenciája:








Képek forrása: JunkaHolique



A szerző: Borbás Ágnes

A Dekor&Mentha blog elindítója, a Dekor&Mentha Shop megalkotója is vagyok. Írásaim mindenkinek szólnak, akinek fontos a szépség, aki szerint a szép része a kert, akár virágoskert, akár ehető kert.

Zöldségmagok, fűszermagok, virágmagok, virághagymák, kerti eszközök, kerti kiegészítők egyaránt megtalálhatók a Dekor&Mentha Shop kínálatában. Napi és ünnepi ötletekkel, meglepetésekkel, saját kertek versenyeivel szeretnék kedvében járni látogatóimnak, kertépítő társaimnak.

0 megjegyzés :