Újság!
Betöltés...

A szivárvány színeiben ragyogó virágfarm

A Madagaszkár című mese egyik szereplője szerint San Diego az ideális lakóhely. Nem nagyon izgatott ez a kijelentés egészen addig, amíg meg nem láttam az egyik közeli virágfarmon készült fotókat.


Élénk, vibráló színek, ragyogó virágszirmok a szivárvány minden árnyalatában. Csak a boglárkák, amelyekből találhatsz itt szimpla és dupla szirmút is, tizenhárom színárnyalat minden variációjában pompáznak.

Természetesen van még itt rózsa, orchidea, gyűszűvirág és tátika, sőt tündérkertben is sétálhatsz, de a virágjairól híres Carlsbad Ranch igazi büszkeségei mégis csak a boglárkák.

Vigyázat, mert bele lehet szeretni! ;)






 

 
Tovább képek itt: The world is a book

A szerző: Borbás Ágnes

A Dekor&Mentha blog elindítója, a Dekor&Mentha Shop megalkotója is vagyok. Írásaim mindenkinek szólnak, akinek fontos a szépség, aki szerint a szép része a kert, akár virágoskert, akár ehető kert.

Zöldségmagok, fűszermagok, virágmagok, virághagymák, kerti eszközök, kerti kiegészítők egyaránt megtalálhatók a Dekor&Mentha Shop kínálatában. Napi és ünnepi ötletekkel, meglepetésekkel, saját kertek versenyeivel szeretnék kedvében járni látogatóimnak, kertépítő társaimnak.

0 megjegyzés :