Újság!
Betöltés...

Arany-fekete Szilveszteri dekoráció

Amennyire szeretek készülni a karácsonyi pillanatokra, olyannyira szeretem is kiélvezni minden pillanatát. De már nincs idő a lustálkodásra, mert már csak pár óra és akár egy nagy buli keretében, akár csak otthon üldögélve, végre elérkezik az Óév búcsúztató szilveszteri buli.


Visszanézve az elmúlt évek Szilvesztereit (kisebb-nagyobb gyerekekkel) már megtanultam, hogy hogyan legyen ünnep és buli egy átlagos otthoni, családi december 31-éből, vagy akár csak pár barát társaságában.

A most következő képek akár kisebb, akár nagyobb társaság esetén is tökéletes és gyorsan elkészíthető ötleteket adhatnak, ezért érdemes alaposan szemrevételezni minden apró részletet, ami csak megvalósítható ötletként felmerülhet az év vége és az Újév kezdetének megünnepléséhez.

Az ARANY és a FEKETE elengedhetetlen kiegészítő eleme az év utolsó napjának, ezért érdemes több évre betárazni, amiket bármikor előkaphatunk akár egy megleptés vacsi erejéig is.





A szerző: Borbás Ágnes

A Dekor&Mentha blog elindítója, a Dekor&Mentha Shop megalkotója is vagyok. Írásaim mindenkinek szólnak, akinek fontos a szépség, aki szerint a szép része a kert, akár virágoskert, akár ehető kert.

Zöldségmagok, fűszermagok, virágmagok, virághagymák, kerti eszközök, kerti kiegészítők egyaránt megtalálhatók a Dekor&Mentha Shop kínálatában. Napi és ünnepi ötletekkel, meglepetésekkel, saját kertek versenyeivel szeretnék kedvében járni látogatóimnak, kertépítő társaimnak.

0 megjegyzés :