Újság!
Betöltés...

Függő virágdekorációk

A virágdekorációkat vagy az egyszerűségükért, vagy épp különlegesen ötletes megoldásukért szeretem bemutatni itt a blogon.


Az elkövetkező esküvős és családi bulis időszak kifejezetten kedvez a kreatív dekorációkért rajongóknak.

A most bemutatott képeken olyan csüngő virágdekorációkat mutatok be, amelyeket akár Te magad minden előképzettség nélkül is elkészíthetsz, de természetesen találsz közöttük olyat is, ami láthatóan komoly virágkötői tudást igényel. Ha nem idén készülsz az esküvődre, vagy már túl vagy rajta, akkor egy születésnapra vagy egy kerti partira is kiválaszthatod az egyszerűbb variációk valamelyikét. Mert azoknak is érdemes megadni a módját.

Talán a tavasz miatt is, de ez az egyik személyes kedvencem:

Lámpaburaként felfüggesztett tulipánok az asztal felett.


 Lámpásba rejtett virágcsokrok.



Hortenzia és kála, akár egy virágzuhatag a mennyezetről.


Ez már egy kész műalkotás.


 Miért ne lehetne a csillár is elegánsan díszes?

Forrás

A szerző: Borbás Ágnes

A Dekor&Mentha blog elindítója, a Dekor&Mentha Shop megalkotója is vagyok. Írásaim mindenkinek szólnak, akinek fontos a szépség, aki szerint a szép része a kert, akár virágoskert, akár ehető kert.

Zöldségmagok, fűszermagok, virágmagok, virághagymák, kerti eszközök, kerti kiegészítők egyaránt megtalálhatók a Dekor&Mentha Shop kínálatában. Napi és ünnepi ötletekkel, meglepetésekkel, saját kertek versenyeivel szeretnék kedvében járni látogatóimnak, kertépítő társaimnak.

0 megjegyzés :