Újság!
Betöltés...

Fészer a város közepén

Mindenkinek vannak gyengéi, nálam ez a lista a növényvásárlással kezdődik. Így a kertészeteket, csak listával a kezemben merem felkeresni és megpróbálok nem engedni a csábításoknak. Na, ez nem mindig sikerül! Ezért a most következő bolttal igen csak bajban lennék.

 


Úgy gondolom, hogy a most bemutatott virágbolt olyan hiánypótló és az igazat megvallva függést okozó hely lenne itthon a virágrajongók életében, ami mellett nem tudnánk közönyösen elsétálni. 
Igazából csak egy kis fészerről beszélünk, amit egy igen forgalmas utcán állítottak fel, majd feketére festettek és kosarakba, ládákba rámolt növényekkel pakolták körbe, így teremtve egy kis vidéket a város közepére.

Ám, ha a képeket végignézitek, akkor feltűnhet még egy fontos részlet ezzel a virágbolttal kapcsolatban. Itt elsősorban cserepes növényeket árulnak, a fűszernövényektől a kisebb díszfákig. Azaz csupa olyan dolgokat, amelyek egy városban élő embert is boldoggá tehetnek és hasznosítani is tudják a konyhaablakba, vagy a teraszra kitéve.


 Nézz körbe! Benned milyen érzéseket keltenek ezek a képek?



 Egy fészer, fonott kosarak és cserepes növények széles választéka.

Abszolút rusztikus megoldás: aktuális ajánlat krétával táblára.

Dekorációnak szánt termések.




Forrás

A szerző: Borbás Ágnes

A Dekor&Mentha blog elindítója, a Dekor&Mentha Shop megalkotója is vagyok. Írásaim mindenkinek szólnak, akinek fontos a szépség, aki szerint a szép része a kert, akár virágoskert, akár ehető kert.

Zöldségmagok, fűszermagok, virágmagok, virághagymák, kerti eszközök, kerti kiegészítők egyaránt megtalálhatók a Dekor&Mentha Shop kínálatában. Napi és ünnepi ötletekkel, meglepetésekkel, saját kertek versenyeivel szeretnék kedvében járni látogatóimnak, kertépítő társaimnak.

0 megjegyzés :