Újság!
Betöltés...

Galambszürke kertifészer

Ha rendezett és átlátható konyhát, szobát, dolgozósarkot vagy akár gyerekkuckót szeretnél, akkor újságok és blogok garmadája ontja a jobbnál jobb ötleteket. Ám ha kertről, pontosabban a kerti szerszámok tárolására szolgáló fészerről vagy sufniról van szó, akkor alig - alig akad valami használható információ.
Ezért január második napján a Facebook oldalon útjára indítottam egy
"Legyen rend a kertben IS!"
fotóalbumot.

Itt a blogon pedig különböző kerti házikók bemutatásával szeretnék Nektek ötleteket és bátorságot adni egy saját kis kuckó kialakításához.


Elsőként egy építész házaspár tervei alapján készült kerti házikót mutatok meg nektek. Elég nagy teret hagytak az ültető asztalkának, a szerszámok tárolására és még egy pihenőszék is elfér a sarokban. A kert felé néző oldal duplasoros ablak megoldása igazán szép látványt nyújt az éjszaka fényeivel.




Forrás

A szerző: Borbás Ágnes

A Dekor&Mentha blog elindítója, a Dekor&Mentha Shop megalkotója is vagyok. Írásaim mindenkinek szólnak, akinek fontos a szépség, aki szerint a szép része a kert, akár virágoskert, akár ehető kert.

Zöldségmagok, fűszermagok, virágmagok, virághagymák, kerti eszközök, kerti kiegészítők egyaránt megtalálhatók a Dekor&Mentha Shop kínálatában. Napi és ünnepi ötletekkel, meglepetésekkel, saját kertek versenyeivel szeretnék kedvében járni látogatóimnak, kertépítő társaimnak.

0 megjegyzés :