Újság!
Betöltés...

Konténer kert, mint biciklitároló

Mi kell a szép városképhez? Több zöld, tisztább levegő, és mosolygós emberek. Egyik hozza magával a másikat, de itt nem nagy dolgokra kell gondolni, mert mindig az apró részleteken múlik minden.



Ez az egyszerű, de annál ötletesebb tárgy egyszerre több funkciónak is eleget tesz. Zöldé varázsolja a környezetét, míg súlyának köszönhetően (75+ kg) fix pontként szolgál például biciklik leláncolásához.
Az egésznek túlméretezett bevásárló táska jellege van, amiből mindenféle zöldek, virágok esetleg zöldségek lógnak ki. A ráfestett egyszerű rajz pedig, rögtön tudatja a járókelőkkel, hogy miért is került ki az utcára ez a dizájn tárgy.

Én szívesen látnék ilyet a városainkban. Nektek hogy tetszik?
További felhasználási módról fotók ITT.


  

A szerző: Borbás Ágnes

A Dekor&Mentha blog elindítója, a Dekor&Mentha Shop megalkotója is vagyok. Írásaim mindenkinek szólnak, akinek fontos a szépség, aki szerint a szép része a kert, akár virágoskert, akár ehető kert.

Zöldségmagok, fűszermagok, virágmagok, virághagymák, kerti eszközök, kerti kiegészítők egyaránt megtalálhatók a Dekor&Mentha Shop kínálatában. Napi és ünnepi ötletekkel, meglepetésekkel, saját kertek versenyeivel szeretnék kedvében járni látogatóimnak, kertépítő társaimnak.

0 megjegyzés :